Bitcoin SV langsiktig prisanalyse: 14. september

Ansvarsfraskrivelse: Funnene i den følgende artikkelen bør ikke tas som investeringsråd, da det er den eneste oppfatningen fra forfatteren

Etter at den første uken i september så hele markedet malt i rødt, presenterte den andre uken et mulighetsvindu for mange kryptovalutaer, og de fleste jobbet mot en eller annen form for utvinning på hitlistene. Mens noen av disse krypto-eiendelene var i stand til å registrere sterke pigger, falt Bitcoin SV godt under et viktig motstandsnivå. BSVs tilbakegang de siste 24 timene har resultert i ytterligere avskrivninger, og krypto-eiendelen er igjen under sitt kritiske støttenivå.

I skrivende stund ble Bitcoin SV verdsatt til $ 162 med en markedsverdi på $ 2,98 milliarder, med kryptovalutaen som glir ned til 11. på rangeringen.

Bitcoin SV 1-dagers diagram

Som påpekt i en tidligere artikkel, var Bitcoin SVs bevegelse oppover etter å ha slått $ 150 2. september prisverdig. Motstandspunktet på $ 174 var imidlertid for mye for at kryptosettet kunne komme seg. Tilfeldigvis har $ 174 vært en viktig sone med hensyn til å reversere en bearish trend tidligere. Derfor har manglende evne til å snu trenden sprengt i Bitcoin SVs ansikt.

8. september flyttet veken på det bearish lyset over $ 174, men kryptoen klarte ikke å lukke posisjonen over $ 174. Mens det 50 bevegelige gjennomsnittet har opptrådt som en sterk overheadmotstand, var sannsynligheten for at Relative Strength Index eller RSI testet den oversolgte regionen definitivt høyere i skrivende stund.

På den tiden handlet Bitcoin SV godt under den forrige støttelinjen på $ 165.

Bitcoin SV 1-ukers diagram

Fra et ukentlig synspunkt var Bitcoin SVs bevegelse den siste uken langt mer tydelig. Selv om det kan virke som et forsøk på timekartet, var utvinningsintensiteten veldig begrenset, da utvinningen ikke en gang utgjorde 10% av verdien som gikk tapt i løpet av 1. uke i september.

Med 50-glidende gjennomsnitt som sterkt hevder press fra toppen, er det lite sannsynlig at Bitcoin SV vil gjennomgå et nytt rally, og presser den til å overhale $ 174 de neste par ukene. The Awesome Oscillator fremhevet også den avtagende bullish momentum, og den symmetriske trekanten som tok form var muligens i en ny bearish breakout.

Ergo, Bitcoin SV vil muligens teste $ 150 de neste ukene.