Hack en kryptovaluta lommebok fylt med Bitcoin for å bli ansatt av et cybersecurity firma

Red Balloon Cyber ​​Security Company bruker en unik måte å få sine neste rekrutter på. Selskapet ber potensielle kandidater om å knekke en kryptert harddisk før de får muligheten til å jobbe med sikkerhetsfirmaet.

I følge selskapets beskrivelse vil alle med “ferdighetene og lidenskapen” til å knekke harddisken bli tilbudt 0.1337 Bitcoin (BTC) eller rundt $ 4900 per pressetid.

Enhver søker som dekrypterer harddisken og hevder at BTC-midlene blir bedt om å kjøpe en billett for å reise til New York for rekrutteringsprosessen.

„Du må gjøre et litt uvanlig teknisk intervju: Låse opp en harddisk med Bitcoin,“ sa cybersikkerhetsfirmaet.

En unik rekrutteringsmetode som gir resultat

Administrerende direktør i Red Balloon, Ang Cui, kommenterte den merkelige rekrutteringsprosessen ved å si at hans selskap er et av de få firmaene som bruker det til å rekruttere arbeidsstyrken.

Ifølge ham tar firmaet en slik metode fordi det er et lite selskap og ikke har nok menneskelige ressurser til å bruke på å sortere og gå gjennom hvert CV. Så ideen er å bruke en smart og effektiv metode for å rekruttere en spesialisert teknisk ekspertgruppe.

Rekrutteringsmetoden registrerer en suksessrate på 1%

Cui la til at sikkerhetsfirmaet har sendt ut testinvitasjonen til alle som er interessert i den utlyste stillingen. Han sa også at bare svært få personer kunne skalere gjennom intervjuet, og påpekte at suksessraten bare var 1%.

Red Balloon la til 6 personer i arbeidsstyrken, noe som gjorde det til 29 ansatte som for tiden jobber i firmaet. Cybersecurity-firmaet ble grunnlagt i 2011 og hadde brukt denne rare intervju-metoden for å rekruttere noen av sine ansatte i en stund.

En kryptoentusiast hevdet nylig at han mottok en slik invitasjon og instruksjoner om å få tilbake Bitcoin Revolution for fem år siden på Twitter.

Noen andre sa også at Red Balloon hadde vært kjent for å bruke en slik rekrutteringsmetode. Noen av dem sa som en del av Decon Hacker Conference i 2017; sikkerhetsfirmaet ba programmerere om å dekryptere harddisker med Bitcoin.

I forrige måned utnevnte Red Balloon-sikkerhet David Doggett som seniorstrateg for sitt industrielle marked. Som team senior var rekrutteringsmetoden hans sannsynligvis ikke gjennom harddisken.

Sikkerhetsfirmaet hevder at det er en ledende utvikler av firmwarebaserte sikkerhetssystemer som beskytter innebygde enheter, inkludert automatiseringssystemer og elektriske systemer, fra forskjellige potensielle nettangrep.

Selskapets flaggskipprodukt, Symbiote Defense, er et forsvarssystem designet for innebygde enheter.

Red Balloon har mange andre produkter som hjelper kundene med å beskytte sikkerhetssystemene sine mot uønsket utnyttelse. Dette forklarer hvorfor firmaet bruker den unike metoden for harddiskkryptering for å rekruttere sin nye arbeidsstyrke.