Kus Star Simmons: Ik ben gemaakt voor Lovin‘ BTC.

Het was een gekke, gekke nacht voor fans van crypto en retro glamrock, want een van de grootste rocksterren van de afgelopen eeuw gaf een klinkende duim omhoog naar Crypto Cash.

Gene Simmons, de leadzanger en bassist van Rock and Roll Hall of Fame groep Kiss is uitgekomen als crypto-fan – maar het lijkt erop dat de rockveteraan, ook bekend als The Demon, zijn nummer op ’s werelds grootste cryptoasset heeft veranderd.

De 71-jarige Amerikaans-Israëlische rocker reageerde op een tweet van Cameron Winklevoss, de mede-oprichter van de Gemini-crypto-uitwisseling.

Winklevoss had gepleit voor eenvoudiger toegang tot bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) kopen voor de onbankedden, met vermelding van,

„If you don’t have a bank account, it’s hard to get funds into crypto. We moeten dit veranderen.“

Simmons‘ antwoord was beknopt.

Echter, de chart-topping rock-megastar, ook beroemd om zijn stint op de Britse reality TV show „Rock School“ was veel minder bullish op BTC toen hij werd geïnterviewd over het onderwerp terug in 2017.

Hij sprak met The Street over het onderwerp van BTC,

„I’m interested in bitcoin, but only as part of the investment puzzel.“

Zonder al te veel te onthullen over zijn investering, beweerde hij,

„Ik heb een mooie portefeuille.“

Hij voegde eraan toe dat „iedereen die naar Las Vegas gaat en wedt op 35 zwarte […] het een krankzinnig idee is.“

Echter, aangezien het interview plaatsvond op het hoogtepunt van de eerste munt aanbieding (ICO) bubble, gaf Simmons toe dat hij open stond voor het idee om een Kus-thema penning te lanceren.

Kiss heeft wereldwijd 75 miljoen platen verkocht en blijft een van Amerika’s grootste verkopende artiesten, met hun hoogtijdagen aan het eind van de jaren zeventig en het begin van de jaren tachtig.

Sindsdien staat Simmons er echter om bekend dat hij een paar investeringsfouten heeft gemaakt – waaronder het noodlottige Los Angeles Kiss American football team, dat in 2004 werd gelanceerd en in oktober 2016 werd opgevouwen – net voordat Simmons voor het eerst begon te praten over een bitcoin.