Modig browser giver nu brugerne mulighed for at købe BCH direkte på bitcoin.com

Brugere af Brave browser kan nu købe kryptoaktiver som Bitcoin Cash direkte fra deres browser. Dette blev gjort kendt i en erklæring frigivet af grundlæggeren af ​​Bitcoin.com, Roger Ver, der annoncerede partnerskabet på sit Twitter-håndtag .

Brave browser er en open source-browser, der fokuserer på at hjælpe sine brugere med at holde deres data og deres browserhistorik privat

Browseren kaldes populært „privatlivscentreret“, og den har i øjeblikket over 5 millioner aktive daglige brugere.

Browseren tilføjede en widget af Bitcoin.com på sin grænseflade, som ville gøre det muligt for millioner af sine brugere at få adgang til webstedet direkte og også give dem mulighed for at foretage et direkte køb af kryptoaktiver uden de sædvanlige besvær, der kommer med en gennemsnitlig webbrowser.

Denne nye funktion ville være tilgængelig for brugere i flere lande. Brugere i lande som Storbritannien, Australien, New Zealand, Canada, Rusland og også brugere i EU har let adgang til websiden.

Mange entusiaster af Bitcoin Cash har hyldet denne nye udvikling som velgennemtænkt og historisk. Meddelelsen genererede også masser af positive anmeldelser på Reddit forum r / BTC, hvor mange brugere af forummet troede, at denne nye tilgængelighed i høj grad ville hjælpe Bitcoin Cash og Brave browser.

Teknologiske virksomheder som Brave browser, der driver kryptooptagelse og accept

Teknologiske virksomheder som Brave browser, PayPal , Square og en lang række andre begynder at bringe vedtagelse og accept af kryptoaktiver til mainstream.

PayPal meddelte for nylig, at det ville give brugerne mulighed for at nyde kryptotransaktionsfunktioner, når de bruger deres betalingsgateway-system. Og denne funktion ville være tilgængelig for deres internationale brugere inden 2021.

Square har derimod også valgt at gemme en procent af sine samlede aktiver i Bitcoin. Dette skyldtes troen på, at BTC kunne bruges som et værdilager, og det er ikke tilbøjeligt til devalueringen, som fiat-valutaer er åbne for.