Tee tai kuole BTC-härkäjen kohdalla, kun osoitteet, joilla on ETH, saavuttavat uuden ATH: n

Viimeisen seitsemän päivän aikana Bitcoin (BTC) yritti jälleen saada pitoa yli 9300 dollarin vastuskyvyn, mutta epäonnistui.

Eilisen kaupankäynnin aikana tapahtui uusi nousu yli 9K dollarin tukitason, ja näyttää siltä, että hinta on muodostanut kunnollisen tukipohjan yli 9K dollarin, BTC: n kaupan ollessa tällä hetkellä 9 045,2 dollaria.

Tulevaisuuteen nähden lippulaivan kryptovaluutan on ylitettävä 9 200 dollarin vastustustaso voidakseen käynnistää voimakkaan nousun lähitulevaisuudessa. Jos sonnilla on tiensä , BTC-hinta voi nousta kohti 9 500 dollaria ja 9 600 dollaria.

Toisaalta, jos BTC ei poista avainresistanssia lähellä 9 200 dollaria, on olemassa vakavan laskun riski. Menestyvä laskusuunta, joka on alle 9 000 dollarin tukitason, voi laukaista epäjohtavan laskusuuntauksen, joka voi pudottaa hinnat alle 8 800 dollaria.

BTC: n heikko volatiliteetti on ”rauhallinen ennen myrskyä”

Kuten olemme raportoitu eilen, Bitcoin on nähnyt joitakin kaikkein tylsää hinta toimia se on nähty yli vuoteen. Mittakolikko on kaventanut kaupankäyntialueitaan 9 000–9 300 dollariin ja näyttää todennäköiseltä rikkovan tätä trendiä pian.

Yksi näkyvä analyytikko uskoo kuitenkin, että BTC: n nykyinen heikko volatiliteetti voi merkitä ”rauhallista ennen myrskyä”.

SalsaTekila väittää, että tämä sivuttaiskaupan istunto ratkaisee todennäköisesti valtavan hintaliikkeen, selittäen odottavansa seuraavaa siirtoa myyjien suosimiseksi.

Tyypillisesti intensiivisen sivutuotteiden kaupan vaiheet vähenevän kaupankäynnin määrän kanssa eivät yleensä kestä kauan, ja epävakaat liikkeet seuraavat niitä yleensä.

On epätodennäköistä, että tämä seuraava BTC-hintamuutos tapahtuu viikonloppuna, mutta se voitiin nähdä heti tämän ensi viikon aikana.

ETH voisi herättää raikkaan rallin

Kestääkseen voimakkaan hylkäyksen 250 dollarilla, Ethereum (ETH) aloitti huomattavan pudotuksen alle 238 dollaria. Laskusuuntaus laski ETH: n niinkin alhaiseen hintaan kuin 220 dollaria, ennen kuin hinta aloitti nousevan korjauksen nykyiseen kauppaan 225,32 dollarissa.

Viimeisimmästä pudotuksesta huolimatta CoinMarketCapin mukaan toiseksi suurin salaustekijä onnistui säilyttämään suurimman osan lauantain voitoista 230 dollariin, kun myyjät palasivat sunnuntaina vähäisten volyymien ja vähäisen volatiliteetin keskellä.

Katse eteenpäin, seuraava tuki ETH-sonneille odottaa 225,45 dollaria. Myyntipaine tällä tasolla todennäköisesti lisääntyy avaamalla ylimmän altcoinin ovet toistamaan torstain alhaisin hinta, 223,31 dollaria, mikä voi pitää ostajien toiveikkaat ja sytyttää raikkaan rallin .

ETH-kauppiaat saivat lisävahinkoa ketjun analysointiyritykseltä Glassnodesilta, joka jakoi alla olevan kaavion, joka osoittaa, että 0,1 + ETH-kolikoita sisältävien osoitteiden lukumäärä nousi juuri kaikkien aikojen korkeimpaan arvoon 3 076 777.